Ja, sygeplejersker kan være iværksættere. I dagens markedsplads har sygepleje en unik service at tilbyde ikke kun til hospitaler, men plejehjem, privat pleje og læge kontorer. Vi som sygeplejersker har den dygtighed, viden og motivation til at være succesfulde iværksættere. Sygeplejersker er træt af at vide, hvor meget vores tjenester er værd. Økonomien er moden til sygeplejerske iværksætteren. Hvorfor vente? Den ammende mangel begyndt lige og der synes ikke at være en hurtig løsning i den nærmeste fremtid. Meget af den ammende arbejdsstyrke kommer op på pensionering tid, som kun vil sammensatte manglen på kvalificerede sygeplejersker til at beskæftige sig med de modkørende baby-boomers.
Definitionen af iværksætter er en person, der organiserer, driver og påtager sig risikoen for en business eventyr. Sygeplejersker har altid betragtet deres tjenester kun omsættelige som ansat i en anden. Det er tid sygeplejersker tage ansvaret for deres erhverv og markedsføre deres egne tjenester til sundhedsinstitutioner. Sygeplejersker skal være klar over, at der er andre sygepleje karrieremuligheder. Uafhængige sygeplejerske entreprenør er der flere og flere sygeplejersker henvender sig til for karriere opfyldelse. Sygeplejersker oplever at de kan fordoble eller endda tredobbelt deres indkomst; øge deres valg om, hvor ofte når og hvor du kan arbejde, få professionel autonomi og stige over alle arbejdsglæde. Så slippe af med den “midterste mand” og nyde alle de fordele, der tilbydes i denne spændende sygepleje karrieremulighed.
Statslige sygeplejerske praksis handlinger gør ikke forbyde en sygeplejerske fra starte deres egen virksomhed som en uafhængig sygeplejerske entreprenør. Du bliver ansvarlig som en uafhængig sygeplejerske til at udvikle en forretningsplan og gennemføre en virksomhedsstruktur. Du vil også nødt til at overveje sygepleje ansvar forsikring, holde op din efteruddannelse krav og skatter (lokale, statslige og føderale).
Sygeplejersker er de perfekte virksomhedsejere. De har kommunikationsevner og evnen som vurdere, gennemføre og organisere en plan. Disse er de samme kriterier, som enhver virksomhedsejer bruger. Vi som sygeplejersker bruger dette system hver dag af vores sygepleje karriere. En uafhængig sygeplejerske entreprenør er én som kontrakter med et sundhedsvæsen facilitet for sygepleje tjenester. Du vil kunne forhandle din kompensation, arbejdstid og tid dine tjenester vil være nødvendig. Dette kunne være den forandring, du har flittigt ser ud nemlig.
For mere information besøg National sygeplejersker Business Association websted eller
Tak
Tammie Mericle
Mericle RN personalemæssige LLC