Din økonomi er det første skridt i at bestemme mængden af hus, du har råd til. Der er flere måder, du kan bestemme, hvor meget hus du har råd til. En realkreditberegner kan hjælpe dig med at bestemme dit realkreditlån overkommelighed. Du bliver også nødt til at overveje dit gældsforhold og udbetaling. Renten er en anden faktor, der hjælper dig med at finde ud af en realistisk pris. Disse oplysninger giver dig mulighed for at træffe informerede beslutninger, når du køber et hjem.
Realkreditberegner til overkommelige priser

En realkreditberegner hjælper dig med at bestemme, hvilke månedlige realkreditbetalinger du har råd til. Denne lommeregner beregner, hvor meget du har råd til hver måned, baseret på din indkomst og opholdssted. Beregninger kan være mere nøjagtige, hvis du har flere oplysninger om din økonomi. En realkreditberegner hjælper dig med at finde det rigtige hus til dit budget.

Din kredit score, som er grundlaget for din økonomi, spiller en vigtig rolle i bestemmelsen af din sats for realkreditlån. En score på syv hundrede og fire point ville kvalificere dig til et lån på 4.375 procent, mens en seks-point score ville give dig en højere rente. Højere score vil resultere i lavere månedlige betalinger og omvendt. Der er tre store kreditrapporteringsbureauer: Equifax Experian og TransUnion.
Forholdet mellem gæld og indkomst

Det er ikke afhængigt af størrelsen af din gæld. Din livsstil, økonomiske mål og indkomstniveauer samt din tolerance for risiko er alle faktorer, der bidrager til et godt forhold mellem gæld og indkomst. Dette er nogle tips til at hjælpe dig med at styre din gæld. Du kan spare penge på dit huskøb ved at følge disse tips.

Det er vigtigt at holde din gæld til indkomstforhold under 36% Dine månedlige boligudgifter bør ikke overstige 29% af din bruttoindkomst. Dette nummer inkluderer forsikring, skatter vedligeholdelse og reparationer. For at købe et hjem skal du spare mindst tre måneders udgifter. Provenuet ved at sælge varer, du ikke ønsker, kan bruges til at betale lånet. Du kan bruge provenuet fra at sælge uønskede varer til at betale din gæld.
Udbetaling

Du ønsker måske at købe et hjem og spare nogle penge ved at bruge udbetalingshjælpeprogrammer. Nogle programmer er muligvis ikke åbne for førstegangshusejere og har strenge krav. Andre kan kræve en bestemt kredit score. Der er mange metoder til at finde udbetalingshjælpeprogrammer. Kontakt din stats boligfinansieringsagentur, hvis du ikke er sikker. Kriterierne for støtteberettigelse for programmet afhænger af din indkomst og økonomiske forhold.

Den gennemsnitlige udbetaling på et realkreditlån er nu lavere end tidligere, hvilket gør boligejerskab mere overkommeligt for mange amerikanere. En forskudsbetaling på mindre end 20% er normalt påkrævet for at opnå privat realkreditforsikring. Dette kan øge din månedlige betaling. Du kan spare op til en udbetaling, men lad ikke omkostningerne stoppe dig! Du kan bruge en lommeregner til at beregne omkostninger og fordele for hver. Du vil være glad for, at du gjorde det. En udbetalingsberegner hjælper dig med at bestemme størrelsen af den forskudsbetaling, du har brug for til et realkreditlån, og hvad det vil koste.
Rente

Beregning af din månedlige indkomst og gæld kan hjælpe dig med at beregne, hvor meget hus du skal købe. For at bestemme, hvor meget månedligt du har råd til på din samlede gæld (inklusive din realkreditbetaling), kan du bruge 36%-reglen. Din samlede gæld bør ikke overstige 36% af din bruttoindkomst. Overvej den forskudsbetaling, du har brug for, før du kan købe dit hjem.

Først skal du bestemme mængden af hus, du har råd til. Opret derefter et budget og beslut, hvornår det er det bedste tidspunkt at købe et hjem. Det er muligt at udskyde at købe et hjem, hvis du ikke har nok opsparing. Du kan spare penge til din udbetaling og forbedre din kredit score. Din kredit score vil bestemme, hvor meget du har råd til at købe et hus.