Søgning efter et nyt job?
Jeg er ved at afsløre en af de mest magtfulde følgebrev tips opdager du nogensinde. Denne lidet kendte hemmelighed kan dramatisk øge din job interview anmodninger af sig selv.
Her er en ‘ikke-så-subtil’ hint for dig:
PS – Dette tip virker som en charme og kommandoer opmærksomhed af enhver læser!
Har du fange vink? Det er rigtigt, ved at tilføje en simpel P.S.– eller Post Script–efter din signatur, i bunden af dit følgebrev kan du bogstaveligt talt grab den udelte opmærksomhed af enhver person, der læser det. Og hvis din PS er en kort, direkte og klart affattet anmodning om mulighed for at blive interviewet, du lander flere jobsamtaler end langt de fleste af dine konkurrenter.
Hvorfor virker PS så perfekt med et følgebrev?
Annoncører og marketingfolk har brugt PS for at sælge forskellige widgets med succes i årtier. I virkeligheden, er det en af de mest effektive salgsstrategier af hele tiden. Den brede offentlighed bogstaveligt talt er blevet “uddannet” af disse højtkvalificerede marketingfolk til at læse enhver P.S. de ser i slutningen af en skrivelse. Mange gange forbrugerne skyde lige til slutningen af brevet til læse P.S. først! Jeg vil vædde på du har gjort det selv på mere end én gang.
Bruge PS til klart og direkte beder om jobsamtalen giver dit telefonnummer så godt.
Dette er en ny måde at appellere til arbejdsgivere og kan tippe balancen i din favør mod landing den altafgørende jobsamtale. P.S. lader en travl leje Manager komme lige til sagen ved at læse denne ene speciel sætning. En arbejdssøgende, der bruger et P.S. i hans eller hendes følgebrevet ved hjælp af en af de stærkeste marketing strategier man kender.
Dette følgebrev tip kan være forskel-maker i din jobsøgning. Husk, at det hele starter med at få din fod i virksomheden døren og et godt udformet P.S. vil få bemærket og læse først og fremmest andre sætninger. Så sørg for at dine pakker en interview-landing punch!
P.S.–Din jobsøgning handler om resultater. Prøv denne ene cool, følgebrev strategi for dig selv og se, hvor mange job interviews du jord!