Er en laptop bedre end en pult prima

Hvorfor skulle jeg købe en desktop, der er på ét sted hele tiden?

Naturligvis, en stationær computer er mere kraftfuld, kan udvides og billigere end en bærbar computer. Men du kan ikke tage bære det rundt med dig, fordi fører ikke vil nå og dens temmelig tunge

På den anden side kunne du sidde i en pub haven eller en trendy café, have en drink mens man hælde over din e-mail og chatte på en mobiltelefon – nu det er den vej at gå.

Hvorfor du brug for en bærbar computer

Dybest set vil du en laptop til en af følgende årsager:

Som din primære computer

Hvorfor gider om at spare penge med en desktop, når du virkelig ønsker bærbarhed af en bærbar computer?

En stationær computer kan ikke foregive at være en bærbar computer, men en bærbar computer kan helt sikkert foregive at være en desktop: du kan bruge en fuld størrelse tastatur og skærm med din bærbare computer. Du kan også tilslutte et vilkårligt antal desktop periferiudstyr såsom printer, scanner, eksterne harddisk, og så videre. Men i modsætning til en desktop-system, du er fri til at afbryde den bærbare computer og tage det med dig, når du ønsker.

Som en pladsbesparende computersystem;

I modsætning til stationære pc’er, du behøver ikke at have et sæt sted til din bærbare computer – det vil sige, du behøver ikke en computer skrivebord. Hvis pladsen er trang i dit hus, lejlighed eller collage room, opbevare laptop på hylden eller i en skuffe. Derefter sætte det op på køkkenbordet eller sofabord når du er klar til at arbejde. Glem alt om konstant rod og rod, der kredser om den typiske desktop computer station!

Som en anden computer;

Hvorfor købe en anden stationær computer, når du kan få en bærbar computer og nyde ikke kun tilstedeværelsen af en anden computer, men evnen til at gøre denne computersystem bærbar? Yderligere, du kan netværke to computere sammen, at lade dem dele en internetforbindelse, printere, data og filer. Men du stadig har luksus at have et bærbart system.

Som computeren på vej;

Laptops Lad dig tage dit arbejde på vejen stor for sælger, levering driver, kurer. Efter et par øjeblikke af synkronisering (overførsel af nuværende filer mellem din desktop og laptop), du ud og kører til hvor som helst du kan lide (selvom at være i direkte, lyse dagslys kan gøre det svært at se den bærbare computer skærmen).

Når du vender tilbage fra din tur, skal du blot udføre en anden synkroniseret, og du indhente begge computere for dagen.

En bærbar computer kan give dig frihed til at tage med dig, dit arbejde:

� Laptops lad du undslippe rammerne af dit kontor og arbejde hvor som helst du har lyst til et par timer. Eller hvis du har effekt på din placering, du kan tilslutte og arbejde hele dagen.

� Den bærbare computer kan du tage dit arbejde med dig, når du travel.as de fleste moteller/hoteller har wifi-forbindelser

Hvorfor du ikke har brug for en bærbar computer

Bærbare computere er ikke billige. De er også dyrt at lave. De kan nemt få stjålet. Akkumulator liv lever aldrig op til de trykte specifikationer. Du kan finde at få udført arbejde på en jet eller i en caf � virkelig svært fordi folk enten ser over skulderen eller stille spørgsmål om den bærbare computer. ACK! Men du tror måske, at disse mindre spidsfindigheder ikke opvejer fordelene ved at eje en bærbar computer.

bærbare computere

www.Discount-notebooks.net