Ønsker du at starte din egen home business men kort på kontant? Disse gennemprøvede og ekspert 12 gratis værktøjer kan hjælpe dig med at flytte fra corporate liv at kalde skud.

Af Bruce Scher

Hjem business ejerskab er den bedste måde at starte en forretning især med ingen penge. Med ingen penge at sætte, og ingen penge at miste, er det en risiko gratis proposition. Dine udgifter er allerede fast. Der er ingen ekstra omkostninger til husleje, telefon, utilities eller en anden computer.

“Starter med en hjemmeside for kun $12 per måned er faktisk hvordan et flertal af hjem virksomheder gør det,” siger Matt Williams. Han burde vide. Williams og hans partner for nylig solgt deres hjem business start-up LiveBid.com for millioner til Amazon.com.

Uanset din baggrund, alder og nuværende situation, kan alle begynde et hjem virksomhed. Selvom du har ingen kredit, ingen business baggrund, ingen erfaring eller ingen uddannelse, kan disse bevist 12 gratis værktøjer bruges til hoppe starte dit hjem business idé til virkelighed.

Jay Reiss, postordre konsulent, sagde “Jeg startede mit hjem business for 20 år siden, fordi jeg havde ingen penge at bruge på kontor leje. Nu, mine annoncer er ansvarlig for millioner af dollars i salg. Det er bestemt muligt hvis du prøver, selv Apple Computer startede som et hjem virksomhed. ”

Opbygge din Home Business Website Trafik

Et af de fantastiske gratis værktøjer dit hjem virksomhed vil have på sin finger tips er e-mail. Så du kan kommunikere med nye besøgende samt Gentag kunder, uden omkostninger. Intet for Porto, konvolutter, papir eller trykning, en perfekt pris for et hjem virksomhed.

For at opbygge dit hjem virksomhed, skal du fange e-mail-adresser af besøgende, når de kommer til din hjem business site. Du bliver nødt til at tilbyde dem noget til gengæld for at give dig deres emailadresse. Gå til dit hjem virksomhed konkurrent hjemmesider og se hvad de tilbyder nye besøgende.

En anden vigtig funktion af e-mail bruger signatur tag linje nederst i dine udgående e-mails til at kommunikere deres slogan eller noget unikt ved dit hjem business. Tænk på dette som en anden gratis markedsføring chance at fortæller potentielle kunder om dit hjem business.

12 gratis værktøjer til din Home Business

1) gratis domænenavnsregistrering

Dit hjem business domænenavnsregistrering er gratis.

2) gratis Home Business faxnummer

Modtage indgående fax som e-mail.

3) gratis 100 hotteste hjem Business Idéer

Hjem business ejere kortlægning af bedste muligheder.

4) gratis søgning søgemaskine Submission

Google er et must for dit hjem virksomhed og det er gratis.

Gør dit hjem Business besøgende gæster

Som du opbygger din e-mail-adresser, kan du holde kontakten via email med besøgende og kunder, til at fremme dit hjem virksomhed i deres sind og sælge dine varer og tjenester. Du vil har brug for separate lister over besøgende og købere, og skræddersy hver meddelelse i overensstemmelse hermed. Nye kunder har en kort levetid, så du har ca. 5 beskeder til at sælge dem. Hyppige købere er selve livsnerven i dit hjem virksomhed og bør behandles som sådan.

Få udtalelser fra hyppige købere forklarer, hvad de elsker ved dit hjem business. Vise den på din hjemmeside og i e-mails. Takke dem for vidnesbyrd og sende dem en lille gave af påskønnelse. Du vil blive overrasket over, hvordan en gratis gave ophidser, og får dem til at fortælle deres venner og kollegaer om dit hjem business.

5) gratis Home Business Autoresponder

Sender automatisk personlig opfølgning email.

6) gratis hjemmeside indhold.

Pick-up artikler til dit hjem virksomhed hjemmeside.

7) gratis Home Business kreditkort accept

Ingen månedlige gebyrer for købmand eller betaling gateway.

8) gratis klassificeret reklame

Bruge annoncer sælge unikke ved dit hjem business.

At dreje dit hjem virksomhed kunder i gentagelser

Et andet element af gratis markedsføring et hjem virksomhed, der betaler stort udbytte er indbringelsen incitamenter. Her du kontakte dine venner, leverandører og kunder med forskellige budskaber, og bede dem om at anbefale dit hjem virksomhed til deres venner, familie, kreditorer og medarbejdere. Glem ikke at love dem et incitament i produkt, service eller penge for nye kunder er nævnt.

9) gratis Search Engine Marketing nyhedsbrev

Vigtigste emne, bedste nyhedsbrev om emnet.

10) gratis Home Business pressemeddelelse Distribution

Fortælle pressen om dit hjem business.

11) gratis Home Business ord i munden reklame

Meget effektiv website værktøj til ethvert hjem business.

12) gratis Home Business Web Ring

Tiltrækker nye kunder til enhver type af hjem business.

Debbie Fields gjorde en stor chocolate chip cookie. Debbie siger, “Jeg havde ingen penge efter at købe ingredienser, så begynder min home business i køkkenet var den eneste løsning. Og jeg gav væk gratis prøver at blive kendt. Alt er muligt, ikke du også kan ramte den store tid, må forsinke, starte dit hjem virksomhed i dag.”